INGRID JANSSEN


Ingrid Janssen uit Venlo zong in de finale van de Jocus Leedjesaovend 2008 samen met Esther Janssen en Vivian Deenen Kefee "De zevende hemel".
Samen met Anita Coenders zong ze tijdens de Wortelepin Liedjesmatinee in 2012 KiŽk wie det straolt.
Samen met Anita Coenders en Esther Janssen behaalde Ingrid Janssen de vierde plaats met Wat 'nne mazzel tijdens de Wortelepin Liedjesmatinee in 2014. Bovendien behaalde ze samen met Roy van den Broek de derde plaats met ZoŽ wie ik bin. Met dat lied bereikte het duo bovendien de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2015.
Samen met Anita Coenders en Esther v.d. Homberg-Janssen drong ze in 2016 opnieuw door tot de finale van de Liedjesmatinee in Blerick, deze keer met het lied Vastelaovesgekke.
Ingrid Janssen drong in 2017 samen met Kai Punt, Anita Coenders en Renť Munten door tot de finale van de Wortelepin Liedjesmatinee. Het kwartet zong het lied Hemels welske.
In 2018 bereikte Janssen samen met Renť Munten de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick. Het duo zong Noow geit 't gebeure. In dezelfde finale zong ze samen met Anita Coenders en Vilma Houba het lied Met vastelaovend.
In 2019 zong Janssen samen met Wim Cupers, Evelyn Theunissen en Marc Houwen het lied Idder medalie in de finale van liedjesmatinee van de Wortelepin.


Deze pagina is bijgewerkt op