ANITA COENDERS


Anita Coenders komt uit Blerick. Samen met Ingrid Jansen zong ze tijdens de Wortelepin Liedjesmatinee in 2012 Kik wie det straolt.
Samen met Ingrid Janssen en Esther Janssen bereikte ze in 2014 de vierde plaats met Wat 'nne mazzel op de Wortelepin Liedjesmatinee.
In 2015 drong Coenders samen met Ruud Geeraets door tot de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick met het lied Lach en geneet. Samen met Eric Knorr, Ruud Geeraets en Marcel Schuurmans veroverde ze nog een plaats op de Liedjesmatinee met het lied Dao zitte die. Samen met Paul van Steenkiste, Sandra Schattenkerk en Onno Vaessen veroverde ze bovendien nog een derde plek in de finale met het lied Kinne weej s.
Samen met Ingrid Janssen en Esther v.d. Homberg-Janssen drong ze in 2016 opnieuw door tot de finale van de Liedjesmatinee in Blerick, deze keer met het lied Vastelaovesgekke. Bovendien bereikte ze daar samen met Herman Houkes en Ruud Geeraets ook nog een finaleplaats met Neet alles op ein rie.
Anita Coenders drong in 2017 samen met Ingrid Janssen, Kai Punt en Ren Munten door tot de finale van de Wortelepin Liedjesmatinee. Het kwartet zong het lied Hemels welske.
In 2018 bereikte Anita Coenders samen met Ingrid Janssen en Vilma Houba de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick. Het trio zong Met vastelaovend.


Deze pagina is bijgewerkt op