MARION PEETERS


Marion Boots uit Horst en haar zus Petri Boots werden met De vastelaovestrein tweede in de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer in 1994. Met het lied hadden ze eerder de tweede plaats behaald op de Liedjeswedstrijd van CV D'n Dreumel.
In het zelfde jaar behaalde het duo de derde plaats op de liedjeswedstrijd in Horst met het lied Ut giŽt Űs wer vur de wind.
Marion Boots nam in 1995 samen met Petri Boots, deel aan de Liedjeswedstrijd van CV D'n Dreumel met het lied Nurges, hungt zon sfeer ŗs heer. Met het lied behaalde het duo de derde plaats.
Samen met Hay van den Beuken nam Marion Boots in 1998 deel aan de liedjeswedstrijd in Horst. Met het lied Kiek's nor oow eige behaalde het duoo de derde plaats.
In 1999 nam Peeters samen met Marion Vullings, Liesbeth Coenders en Anja Hoeijmakers deel aan de Liedjeswedstrijd van CV D'n Dreumel. Met het lied De snoezepoeze behaalde het viertal de derde plaats. In hetzelfde jaar nam zij samen met Jack Cuijpers deel aan deze liedjeswedstrijd. Met het lied Vastelaovend allemachtig behaalde het duo de vijfde plaats.
Marion Peeters-Boots nam in 2000 samen met Marion Vullings, Anja Hoeijmakers en Liesbeth Coenders deel aan de Liedjeswedstrijd van CV D'n Dreumel. Met het lied Lao ma zien won het kwartet de wedstrijd.
In 2001 namen de dames zonder Marion Vullings weer deel aan de wedstrijd, nu met het lied t Giet vŤnzelf. Het trio won deze keer opnieuw.
In 2003 nam Peeters samen met Ron van den Beuken deel aan de Liedjeswedstrijd van D'n Dreumel. Met het lied Gestoale hart behaalde het tweetal de vierde plaats.
Samen met Peter Minkenberg, Ellen Jeurissen en Jack Cuijpers nam zij in 2010 deel aan de Liedjes wedstrijd van c.v. D'n Dreumel. Het kwartet veroverde de derde plaats met D'n Hemels v‚stenaovend.
Marion Peeters is ook lid van het kwartet Dao Zudde Ze Hebbe.


MARION BOOTS en de PERS

in 1994:

Liedje overleden Venlonaar Aerts beste op Konkoer

DISCOGRAFIE:

CD's samen met anderen:

"Carnaval 1994" (D'n Dreumel, 1993)
"Carnaval 1995" (D'n Dreumel, 1994)
"Carnaval 1996 - Dreumels onderiŽn" (D'n Dreumel, 1995)
"Carnaval 1999" (D'n Dreumel, 1998)
"Carnaval 2000" (D'n Dreumel, 1999)
"Carnavalsliedjes 2011" (D'n Dreumel, 2010)

Deze pagina is bijgewerkt op