RON VAN DEN BEUKEN


Ron van den Beuken (Horst, 10 april 1970) was eind jaren '90 bezig met dance-music. Hij studeerde rechten en aan het conservatorium in Maastricht.
Na het voltooien van zijn studie wierp hij zich volop in de dance-scene en maakte zijn eerste cd Feel it die weken lang bovenaan in de hitlijsten stond. Daarna volgden nog vele toppers van de trance-dj in binnen- en buitenland.
Ron van den Beuken werkt mee aan diverse andere projecten. Zo maakte hij samen met de band Neet Ot Lottum in 2005 een clublied voor de Venlose VoetbalVereniging: Alles heej is VVV.
Van den Beuken componeerde ook carnavalsliedjes. Hij behaalde in 2002 samen met Peter Minkenberg de vierde plaats op de Liedjeswedstrijd van D'n Dreumel met het lied 't Vult zao good.
Samen met Marion Peeters behaalde hij in 2003 de vierde plaats op de Liedjeswedstrijd in Horst met het lied Gestoale hart.
Samen met Peter Minkenberg en Ron Hagens nam hij in 2005 deel aan de Liedjeswedstrijd van D'n Dreumel. Met Ut elfde gebod behaalde het trio de vierde plaats. Met het lied bereikte hij in 2006 bovendien de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer.
Van den Beuken schreef ook de muziek voor enkele Horster Revues.


DISCOGRAFIE:

CD samen met anderen:

"Carnaval 2006: 4 x 11 jaor" (D'n Dreumel, 2005)

Deze pagina is bijgewerkt op