BATJAKKERS


De Batjakkers zijn Robert Janssen uit Panningen en Sander Seelen uit Egchel. Het duo bereikte in 2017 met het lied Leefste Julia de finale van CMC Alaif in de categorie Covers. Bovendien bereikte het tweetal een plaats in de finale van CMC Alaif in de categorie Videoclip met het lied Det waas nag ens een feestje.
In hetzelfde jaar behaalde de groep de derde plaats op de Schlagerwedstrijd van De Kuus Oeht Kepèl met Oh mot dao la la in. Met dat lied bereikte de groep in 2018 de derde plaats bij CMC Alaif in de categorie Videoclip.
In 2018 wonnen Jansen en Selen de Leedjesaovend van de Kemphazen in Egchel met Muziek!. Met het lied drong het tweetal ook door tot de halve finale van het LVK 2019.
In 2019 nam het duo deel aan de schlagerwedstrijd van de Kuus oeht Kepèl met het lied Danse mosse. Met Alaaf verslaafd wonnen de Batjakkers in dat jaar de liedjesavond in Egchel opnieuw. Met het lied drongen ze ook door tot de halve finale van het Limburgs Vastelaovendleedjes Konkoer in 2020 en de finale van CMC Alaif 2020 in de categorie Origineel.
De Batjakkers drongen in 2022 met het lied Vastelaovend is mich heilig door tot de finale van CMC Alaif in de categorie Origineel Vastelaovendleedje en de halve finale van het LVK.
In hetzelfde jaar veroverde het duo de tweede plaats tijdens de liedjeswedstrijd in Egchel met Vastelaovend is mich heilig.


DISCOGRAFIE

CD's samen met anderen

"Schlagers 17/18" (De Kuus oeht Kepèl, 2017)
"Limburg laeftj met de vastelaovundj! 10" (Studio Difference, 2019)

Deze pagina is bijgewerkt op