Nieuws
van de Week

Dé Weekkrant op internet

Tropische trip Brook duo

MARKELO - Het Brook duo en Bennie’s muziekdeuze vertrekken zondag 1 maart met in hun kielzog tien fans naar het het Caribisch gebied. Op uitnodiging van de organisatie van de Heineken regatta, een zeilwedstrijd, zullen zij op de boulevard van St. Phillipsburg op het eiland Sint Maarten drie concerten geven.

De heren waren blij verrast met deze uitnodiging. "We hebben al een aantal keren in Oostenrijk opgetreden en nu dan ook in de Antillen. Ach, zo kom ie nog is aargn’s", aldus de Badmutse Hennie Tijink. Op de vraag of men daar het Maarkelse dialect verstaat antwoordde de Weuste Gert-Jan Oplaat: "as wie good lus trekt, verstoat ze oons oaveral. En 't is een kwestie van geduld dat de hele weald Maarkels lult."
Het Brook duo heeft net een aantal intensieve dagen in de muziekstudio achter de rug voor de opnames van hun nieuwe cd 'Hool mie vaste'. Deze cd wordt gepresenteerd tijdens het Brook duo weekend van 18 en 19 april bij de Haverkamp, waarna de heren half mei weer vertrekken voor een aantal concerten in Oostenrijk.



terug naar Brook Duo

Deze pagina is bijgewerkt op