Goed Nieuws op het web

Hoej wint Sjilves Vasteloavesleedjeskonkoeer

Het 13e Sjilves Leedjeskonkoeer is gewonnen door Hoej-koeŽr 't Geet met het liedje "Sjoenkele". Het winnende lied is daarmee de officiŽle carnavalssjlager 2009 van Schinveld. Het is een echte sjoenkelaer en een makkelijke meezinger.
Onder leiding van president Ed Theunissen en de raad van elf van CV Sjilvend Alaaf met in hun midden Prins Bart II en jeugdprins Lars II begon om 14.00 uur in de zaal van 't KloeŽster de met spanning tegemoet geziene wedstrijd om de uitverkiezing van de nieuwe sjlager, seizoen 2009. De jury, bestaande uit Al Renneberg, Yvonne Hendriks, Ingrid Vromen, Pascal Herings en Fion Heiligers moesten uit 15 inzendingen een keuze maken. De diversiteit van de inzendingen was groot. Op een gedeelde 2e plaats eindigden de Sjilvese Hoonder met hun liedje "EHBK" en Zef en de Hoonder met het liedje "VieŽr hubbe geluk".
De uitslag van de overige deelnemers is: 4. Koosj Baeter - Karnaval in Rio 5. Wanna Biej - Mien vasteloaveshart - 6. de NoeŽtekrakesj - Ozze haan - 7. Roger Raes - Henk en Saar van 't Hollesj 8. de Baekpiepkes - Kieek Ťns hief 9. Noeeit Heem - WoeŽ blieeve ze 10. Koosj Baeter - Henne renne en Ummer doa -'t Biste sjtuk 12. de Zoeepnaze - Kom mit os mit - 13. duo RVS - Dan zint v'r hiej, dan zint v'r doa 14. Kieeke of ut Geet - Mit karnaval make vieŽr plezeer 15. Die van gen Inj - de Vasteloavesrok.
Alle liedjes zullen weer op een CD te beluisteren zijn die rond half december uitkomt.

terug naar Sjilves Vasteloavesleedjes Konkoeer

Deze pagina is bijgewerkt op