MARIEKE VERKOEIJEN


Marieke Verkoeijen uit Blerick zong in 2011 samen met Chun Dong Janssen Chun Marieke Dong tijdens het Jeugdliedjeskonkoer in Blerick.
In 2014 won het duo het Jeuggdliedjeskonkoer van B.V.G. De Wortelepin in de categorie voortgezet onderwijs. Zij zongen het lied Laot ós maarviere beej de Wortel en de Pin op tekst en muziek van Reinhard Wind.
Samen met Susan Verstege won zij in 2016 het Golde Ei met het lied Tikke tak!.
In het zelfde jaar bereikte zij samen met Sanne Peeters een finaleplaats op de Wortelepin Liedjesmatinee met het lied Vastelaoveskriebel.
In 2017 bereikte Marieke Verkoeijen samen met Sanne Peeters en Lisaanne Holthuijsen een vierde plaats op de Wortelepin Liedjesmatinee met het lied Scheet op.
In 2018 drong Marieke Verkoeijen samen met Lisanne Holthuijsen en Sharon Suiker door tot de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick. Het drietal zong Mienen daag.
In 2019 zong Verkoeijen samen met Nico Meerts het lied Det hes se of det hes se neet in de finale van de liedjesmatinee van de Wortelepin.
Marieke Verkoeijen drong in 2023 samen met Han Spaaij, Stan Dekkers en Paul van Steenkiste door tot de finale van de Liedjeswedstrijd in Blerick met het lied Jónk en ald geit same stappe.
Verkoeijen speelt ook mee in de revues van De Flarussen.


Deze pagina is bijgewerkt op