MARISKA SENDEN


Mariska Senden uit Schinveld nam in 2012 deel aan het jaarlijkse Sjilvese Sjlager Konkoer met Loat dich huuŽre. Ze won daarmee de liedjeswedstrijd.
Met 3 daag behaalde de zangeres een finaleplaats op het Parksjtad Leedjes Konkoer 2014. Met het lied won ze eerder al de liedjeswedstrijd in haar woonplaats.
In 2014 nam Mariska met twee liedjes deel aan het Sjilvese Sjlager Konkoer. Met het lied Hoempapa behaalde ze de derde plaats.
Ook in 2015 nam Mariska deel met twee liedjes aan de Liedjeswedstrijd in Schinveld. Met Ee muulke behaalde ze de tweede en met Knalle vandaag de derde plaats. Met Ee muulke won ze bovendien de publieksprijs op het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer in 2015.
In 2017 bereikte Senden de finale van het Parksjtad Leedjeskonkoer met het lied AltieŽd as ich dich zieŽ.
In dat jaar nam zij deel aan het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer met twee liedjes: De lŤtste en 't Geet gebuuŽre. In 2018 bereikte ze met het eerste lied de finale van CMC Alaif in de categorie Origineel en met het laatste de finale van het Parksjtad Leedjes Konkoer. Met het eerste lied had ze in 2017 al het Sjilvese Sjlager Konkoer gewonnen.


MARISKA SENDEN op INTERNET

MARISKA SENDEN heeft een plek op internet !

DISCOGRAFIE

CD's samen met anderen

"Vasteloavend i Sjilvend, Sjilvese sjlager, deel 17" (Sjilvend Alaaf, 2013)
"Vasteloavend i Sjilvend, Sjilvese sjlager, deel 18" (Sjilvend Alaaf, 2014)
"PLK CD 2014" (2014)
"Vasteloavend i Sjilvend, Sjilvese sjlager, deel 19" (Sjilvend Alaaf, 2015)

Deze pagina is bijgewerkt op