De Faam

Dé Weekkrant op internet

Snippertjes geluk

's-HEERENHOEK - 'In de spaerpot van het leven steek je snippertjes geluk", zo begint een van de liedjes op de nieuwe cd van de Zeeuwse volkszanger Engel Reinhoudt.

"De titel Geluk heeft alles te maken met 'De spaerpot van het leven', want daarin steek je snippertjes geluk. Overschot van dankbaerheid en dat haal je in moeilijke tijden er weer uit", licht Engel toe, "Van vorig jaar november is aan deze cd gewerkt en alle nieuwe teksten zitten er in. Het bijzondere aan de nieuwe cd is dat Ambras er niet bij kon zijn. Ik heb mijn heil gezocht bij James van de Water, professioneel muzikant, en Roland Stolk, multi-instrumentalist. Dat is een heel andere werkwijze. Het geeft meer wisselingen in tempo. We zijn er uit gekomen, een ander geluid, veel eigentijdser."
Reinhoudt's vijfde cd Geluk voert onder andere langs 'Petaoteland', D'n Ouwe Kaemersediek', 'A de wolken 't zunlicht draege', naar 'Het leven is een loterie', en 'Uruzgan'.
De cd Geluk is te koop via www.zeeuwsezanger.nl voor 14.95 euro exclusief verzendkosten. Ook is de cd te koop bij Spek mie Stroop in 's-Heerenhoek en de Drvkkery in Middelburg.

terug naar Engel Reinhoudt

Deze pagina is bijgewerkt op