De Vlissingse bode op het web

IN HISTORISCHE KERK SOUBURG

Optreden Piet Brakman

OOST SOUBURG - Op zaterdagavond 16 januari is er een optreden van de bekende kleinkunstenaar Piet Brakman in de Historische Kerk te Souburg.

Piet Brakman brengt daar zijn nieuwste programma 'Dat komt nooit meer terug', waarin erg veel nieuw repertoire en materiaal is verwerkt. Het verhaal begint in een gehuchtje in NormandiŽ en eindigt uiteindelijk na een omzwerving door de tijd in het heden.
Door het succes van vorig jaar, waar Piet op geheel eigen wijze het jaaroverzicht over de streekpolitiek schetste, zal deze ook dit jaar niet ontbreken. "Ja hoor, de Hedwigepolder, Waterdunen, de crisis, de gemeentelijke politiek, het komt allemaal aan bod, maar het is slechts een onderdeel in de zoektocht van een kleinzoon naar z'n opa als held en oorlogsveteraan."
Het optreden begint om 20.00 uur. Kaarten zijn zowel in de voorverkoop als op (voor zover voorradig) de avond te koop. De vier vaste voorverkoopadressen zijn: de Bruna en Primera in de Kanaalstraat te Souburg, de Vrijbuiter in de Paspoortstraat te Souburg en de Primera in de Lange Zelke te Vlissingen.

terug naar Piet Brakman

Deze pagina is bijgewerkt op