18 augustus 2009
Provinciale Zeeuwse Courant op het web

Lienen an Locht geeft zomeravondconcerten

GROEDE - Het gelegenheidstrio Lienen an Locht geeft de komende anderhalve week vier concerten in drie kerkjes in West-Zeeuws-Vlaanderen. Adrie Oosterling en de zussen Maaike en Martha Roelofs verzorgen een licht Nederlandstalig programma. Oosterling zingt nummers van onder anderen Marco Borsato en Herman van Veen en speelt piano en accordeon. Maaike Roelofs zingt nummers van Liselore Gerritsen en speelt cello. Haar zus Martha speelt bas en piano en ondersteunt daarnaast beide zangers met achtergrondzang.
Kleinkunstenaar Adrie Oosterling, die meestal recitals of cabaretvoorstellingen houdt in zijn eigen theater De Twee Duiven in Groede, kijkt uit naar de kleine reeks concerten. De samenwerking met beide zussen bevalt hem uitstekend. "Omdat Maaike prachtig zingt, ze beiden goede instrumentalisten zijn en de sfeer zo goed is. We maken er altijd een feestje van."
De vier concerten zijn donderdag in het kerkje van Waterlandkerkje, zaterdag in het kerkje van Retranchement, woensdag 26 augustus in de doopsgezinde kerk van Aardenburg en zaterdag 29 augustus nogmaals in het kerkje van Retranchement.

terug naar Lienen An Locht

Deze pagina is bijgewerkt op