De Faam

Dé Weekkrant op internet

Piet Brakman met
oudejaarsconference

VLISSINGEN - Het is nog lang geen 31 december, maar de Bressiaanse troubadour Piet Brakman is al in oudejaarsstemming. Op zaterdag 22 en 29 november staat hij op de planken van respectievelijk het Arsenaaltheater in Vlissingen en het Ledeltheater in Oostburg met een oudejaarsconference, die als titel Tussen wal en schip meekreeg.

Het programma is twee keer één uur met liedjes en conferences. Met grappen over gekrakeel in het Sluise college, de kredietcrisis, de ontpoldering en het doorschieten van de milieubeweging, zal hij de lachers zonder twijfel snel op zn hand hebben. Echt hard wordt het overigens niet. Piet Brakman is en blijft een vriendelijk man. Zelf zegt hij erover. "Ik wil bestuurlijke instanties een lachspiegel voorhouden, zonder daarbij personen te kwetsen."
In het programma heeft de muziek natuurlijk de overhand. En zoals we van hem gewend zijn, verloochent Piet ook ditmaal zn dialect niet. Zowel de voorstelling in Vlissingen als in Oostburg begint om 20.15 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd via de betreffende theaters.

terug naar Piet Brakman

Deze pagina is bijgewerkt op