BN DeStem op het web

Muziek in theater De Schuur in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De Oosterhoutse zanger en tekstschrijver Wil Nelemans en de vocal group Back on Track uit Vught staan zaterdagavond op het podium van theater De Schuur in Zevenbergen met het programma Revival.
Aanvang 20.15 uur. Wil Nelemans brengt voornamelijk eigen werk ten gehore. Meestal zingt de Oosterhouter in Brabants dialect, maar zaterdagavond gaat hij op de Engelse toer. Nelemans zingt Engelse ballades, de ene keer overgoten met een folky sausje, de andere klinkt het meer jazzy. Zwaar zijn de teksten niet, maar Nelemans gaat toch enigszins de diepte in. Het zijn teksten die tot nadenken stemmen.

Back on Track is een zesmans formatie die een gevarieerd programma op de planken brengt. Van rustige ballades tot swingende popsongs. Sommige liedjes worden acapella gezongen. De muzikale begeleiding tijdens de optredens is door de groep zelf gespeeld en opgenomen. De zes Back On Trackers hebben humor hoog in hun vaandel staan, maar dat wil niet zeggen dat er niet serieus gezongen wordt. Integendeel. Het niveau is bijzonder hoog. De groep zingt nummers van onder anderen Phil Collins, George Michael en The Eagles.

terug naar Wil Nelemans

Deze pagina is bijgewerkt op