NET ZAT

DOMMELBAORZEDURP


Net Zat is een carnavalsvereniging van circa 50 leden uit Vught die in 1994 is opgericht. Het koor met de zangers Geert-Jan van den Heuvel en Jos van Zandbeek won in 2004 de Dommelbaorzedurpse Deun en Dender met het carnavalslied Oh die is mooi. Ook in 2006 en 2007 won Net Zat deze liedwedstrijd.
In 2008 begeleidde het koor de carnavalsgroep Kolder Kwek Nčt Nie op het Oeteldonkse Kwčkfestijn. De laatst genoemde groep werd echter gediskwalificeerd omdat die werd begeleid door niet-Oeteldonkers. Later werd deze beperking opgeheven.
In 2015 en 2016 won Net Zat de Presentatieprijs op de Dommelbaorzedurpse Deun en Dender.
Sinds 2016 neemt Nčt Zat DBD deel aan De liedwedstrijd in Den Bosch. In dat jaar zong de groep D'r zit meziek in deze daoge. Het lied werd geschreven door Jeroen van der Meer en Brunhilde Smeijsters (tekst) en Jeroen van der Meer (muziek). Solisten waren Arie Goyarts en Suzanne van de Ven.
In 2018 behaalde Net Zat de derde plaats op de liedwedstrijd in Vught. De tekstschrijvers van het lied (Martin Baks, Marleen Baks en Michel Wouters) wonnen bovendien de Prijs voor de beste Tekst.


NČT ZAT DBD en de PERS

in 2008

Driemaal is scheepsrecht voor Veni Vidi Vici bij het Kwčkfestijn

Deze pagina is bijgewerkt op