Limburgs Dagblad op het web

WIEL KNIPA

presenteert Sterren en Streken

HEERLEN, 8 december (eigen red.) — Donderdag jl heeft niemand minder dan Opper Winkbuul Wiel Knipa van da AVRO de vererende uitnodiging gekregen om de resterende programmareeks Sterren en Streken, die tot nog toe door Willem Duys werd gepresenteerd, over te nemen. De AVRO is tot dit verzoek overgegaan nadat de heer Duys te kennen had gegeven niet voor publiek te kunnen werken en zich beter thuis te voelen in zijn eigen genre van de klassieke muze.
Wiel Knipa heeft de uitnodiging aanvaard. Commentaar: „Het is voor mij per toeval een aardige kans. Duys is er uit gestapt en op dat ogenblik kwamen ze even in die knel te zitten bij de AVRO omdat ze geen andere hadden. Tevoren had ik al even in de roos geschoten vanuit de schouwburg in Sittard en vanuit de RAI te Amsterdam, en zodoende hebben ze me gevraagd als invaller. Wat het worden zal weet ik nog niet al hoop ik dat alles naar aller wens zal verlopen”.
Een en ander betekent dus dat Wiel Knipa de volgende vijf Sterren en Streken ln de Nederlandse huiskamers zal brengen. Aankondigend de artiesten die op dat ogenblik voor de camera's komen en aaneenrijgend het programma. Op 22 december komen Sterren en Streken vanuit Deventer. Daarna komen Den Bosch en Arnhem aan de beurt.

terug naar Wiel Knipa

Deze pagina is bijgewerkt op