DE MEIERIJ

Dé Weekkrant op internet

Gé Reinders

Gé Reinders en Koninklijke Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk verzorgen samen een uniek optreden. In een tweede editie van Bloasmuziek wordt het talent van Reinders en de klasse van de fanfare bijeen gebracht.
In 2005 speelde Reinders met de Koninklijke Fanfare een aanstekelijk programma met mooie liedjes. Nu 7 jaar later spelen ze weer samen op zaterdag 23 juni. Gé Reinders is de laatste jaren uitgegroeid tot de ambassadeur van de blaasmuziek waarbij hij door het land trekt en met de beste blaasorkesten van het land spectaculaire optredens verzorgde waarmee de blaasmuziek in Nederland op een serieuze manier op de kaart wordt gezet. Reinders brengt zo een eerbetoon aan de fanfares.
De 57-jarige zanger, componist en schrijver uit Roermond maakte de afgelopen tien jaar furore door zijn samenwerking met blaasorkesten en fanfares. Reinders ruilde 25 jaar geleden zijn loopbaan van Engelstalige rocker in voor die van zanger van Limburgse liedjes in dialect. En met veel succes. Zijn hit Bloasmuziek staat al jaren hoog in de Top 2000. Het concert tbegint om 21.00 uur in theater de Kersouwe. Kaarten 15 euro. www.kersouwe.nl.

terug naar Gé Reinders

Deze pagina is bijgewerkt op