De Trompetter op het web

Opbrengst Venloop-lied voor goed doel

'Pak dien loupschoon'

VENLO
De nieuwe Venlose formatie Van Gelder heeft een nummer opgenomen om de deelnemers aan de Venloop op 21 maart muzikaal een hart onder de riem te steken. De single 'Pak dien loupschoon' wordt dit weekeinde gepresenteerd, samen met de bijbehorende videoclip.
Het nummer is tot stand gekomen op initiatief van Marian Wangge-Verstegen, ambassadrice van de Stichting Energy4All. Ze hoopt hiermee extra aandacht te krijgen voor het werk van de stichting, die geld inzamelt voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten. De band Van Gelder wilde zich graag voor dit doel inzetten en schreef een dialecttekst op de muziek van de bekende hit 'I've got a feeling' van The Black Eyed Peas. Ook Wim Kauffman van Iris Studio in Venlo en de smalfilm- en hobbyclub Venlo werden door haar bereid gevonden om belangeloos mee te werken aan dit project, waarvan de opbrengst geheel naar Energy4All gesteund gaat.
Het nummer 'Pak dien loupschoon' is vanaf 14 maart tegen een geringe vergoeding te downloaden via de website van Van Gelder: www2vangelder.nl

terug naar Van Gelder

Deze pagina is bijgewerkt op