De Schakel op het web

33 jaor Aelser Revue

Elsloo - De Aelser Revue in Elsloo bestaat volgend jaar 33 jaar. In die jaren zijn er vele sketches en optredens over de bhne gegaan en hebben honderden enthousiastelingen in de loop der jaren hun bijdrage geleverd in de vorm van dans, tekst, decor, schmink, kleding, geluid en licht.
In het weekend van 25 t/m 27 september zal dit jubileum worden gevierd. Zo zal op vrijdag 25 september een grote renie plaatsvinden in het Maaslandcentrum voor de medewerkers en oudmedewerkers die zich nu en in het verleden hebben ingezet voor de Aelser Revue.
Het achterhalen van alle adressen is echter nog een hele klus. Wij proberen iedereen persoonlijk uit te nodigen en indien u nog geen uitnodiging ontvangen heeft kunt u zich altijd vr 11 september aanmelden bij Roy Broersma, Mergelakker 14, Elsloo email: aelserrevue@gmail.com of bij Angelo Everaers, Michiel de Ruyterstraat 1, Elsloo
Op zaterdag 26 september en zondag 27 september zullen er 2 jubileumuitvoeringen worden gegeven met nummers, acts en sketches waarmee zal worden teruggekeken naar de historie van de Aelser Revue. De uitvoeringen zullen respectievelijk plaatsvinden op zaterdag om 20.00 uur en op zondag om 18.00 uur in het Maaslandcentrum in Elsloo. De opbrengst van deze 2 avonden zal worden besteed aan de restauratie van de St. Augustinuskerk te Elsloo.
Voorverkoop van deze kaarten (15,-) is op 6 september vanaf 11.00 in het Maaslandcentrum.

terug naar Aelser Revue

Deze pagina is bijgewerkt op