17 september 2008
Provinciale Zeeuwse Courant op het web

Vernieuwde Spot opent
seizoen met drie bands

MIDDELBURG - Kunst- en cultuurpodium De Spot in Middelburg opent zaterdag het nieuwe seizoen met drie bands: Arts the Beatdoctor, Solo Moderna en de Hampelemanne. De optredens zijn vanaf 21.00 uur. Tijdens de zomerstop hebben de vrijwilligers en medewerkers de entree en de foyer grondig aangepakt. Het publiek kan zaterdag voor de eerste keer het resultaat zien.
Arts The Beatdoctor is een producer/beatmaker uit de buurt van Hilversum. Vorig jaar kwam zijn eerste plaat (Transitions) uit, met atmosferische hiphop en gastbijdragen van Pete Philly. Arts the Beatdoctor speelt live met een volledige band.
Dj Solo Moderna draait allerlei stijlen, van latin, jazz, house, elektro en future funk tot balkan. Tijdens het optreden in De Spot wordt hij bijgestaan door funkmaster dj Mace.
De achtkoppige Venlose groep Hampelemanne gieten het Limburgs in een aanstekelijke mix van funk, hiphop, soul en dance. Afgelopen festivalseizoen stonden zij onder meer op het programma van Metropolis en het Zomerparkfeest.

verder terug naar Hampelemanne

Deze pagina is bijgewerkt op