De Trompetter op het web

Verkoop kaarten Revu Awt-Gelaen

Geleen - Alhoewel de meeste van ons de Vastelaovend misschien nog een beetje in het hoofd zullen hebben is K.R.A-G (het Kommitee Revu Awt-Gelaen) al weer een hele tijd bezig met de tijd er na. Want nog voordat we de datum van ‘halfvasten’ bereiken is alle aandacht al gericht op de felbegeerde kaarten voor de uitvoeringen van april 2008. Op zondagmorgen 24 februari zullen weer heel wat Oud-Geleendenaren zenuwachtig in de rij staan met de vraag of het deze keer weer zal lukken. Vanaf die zondag worden namelijk de kaarten verkocht die recht geven op het bijwonen er van. Helemaal in Vastelaovessfeer staat de prijs van 11 €uro op de entreebewijzen.
In 2005, toen de eerste revue sinds meer dan 20 jaar in het Hubertushuis werd georganiseerd waren alle kaarten binnen een paar uur grotendeels verdwenen en werden er heel wat liefhebbers teleurgesteld. Zeker toen ze achteraf te horen kregen hoe leuk, hoe mooi en hoe geweldig die Revu ‘Awt-Gelaender Luuj, ein bóntje parapluuj’ was. En in de aanloop naar ‘Awt-Gelaen in alle sjtraote’ is dat al niet anders.
De repetities vergen wekelijks alles van de spelers. De voorbereidingen zijn in volle gang voor de decorbouwers, voor de andere technici, voor de muzikanten en voor de spelers. En regisseur Zef Lemmens, muzikaal leider Ben Erkens en het voltallige bestuur werken zich dag en nacht het zweet op het voorhoofd. De lokale televisie START kwam al even een nieuwsgierige blik achter de schermen werpen en de geruchten zijn al volop te horen in de Awt-Gelaense straten. “Ik heb gehoord dat het toneeldoek niet dicht gaat”, “volges mich kčn ich die herkčnningsmillodie noe al mitzčnge!” en “de burgemeester heeft nu al kaarten gereserveerd”. Wat er allemaal waar is van die geruchten weten we natuurlijk niet. Maar wel dat het dus verstandig is om op tijd te noteren dat op zondag 24 februari de kaarten worden verkocht. In het Hubertushuis aan de Jan Willenstraat 1 in Oud-Geleen. Dus dat geven we maar even door.
En pčs dae tied: pčs kiekes örges in die sjtraote van Awt-Gelaen!!

terug naar Revu Awt-Gelaen

Deze pagina is bijgewerkt op