RESY WOLTERS


Resy Engels-Wolters uit Blerick neemt regelmatig deel aan de Liedjesmatinee van de Wortelepin.
In 1987 zong zij samen met Hay Smeets het lied Worteltruuje samba, geschreven door Wim Roeffen. Het duo bereikte daarmee de derde plaats op deze Blericks liedjeswedstrijd.
In 1993 zong Resy Wolters samen met Marcel Verdellen het lied Noeit mier faats op de Liedjeswedstrijd in Blerick. Het tweetal bereikte daarmee de tweede plaats.
In 1997 zong Wolters samen met RenÚ Hutjens het lied Wae heej gebore is op de Liedjesmatinee van de Wortelepin. Het duo bereikte daarmee de tweede plaats.
In 1998 zong Resy Wolters samen met Henk Sneijers, RenÚ Hutjens en Hannelore Winter het lied De Zwarte kater op de Liedjesmatinee in Blerick. Het viertal bereikte daarmee de tweede plaats.
Samen met Henk Sneijers, Mendy Sneijers en RenÚ Hutjens won zij in 1999 de Liedjeswedstrijd in Blerick met het lied De film kwiŰt.
Ook daarna stond het kwartet nog regelmatig op het erepodium in Blerick.
Met Leon Theuws, Bernie Billekens en Hannelore Winter bereikte Wolters bovendien de tweede plaats met het lied K˘m over de br÷k in 1999.
Resy Wolters zong samen met Mendy Sneijers, Henk Sneijers en RenÚ Hutjens in 2004 in de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer het lied ZoŰlang we laeve.
Wolters is speler in de revues van De Flarussen.


DISCOGRAFIE

LP samen met anderen

"Wae bringk mich nao hoës toe" (Wortelepin Blerick LP 51127, 1979)

Deze pagina is bijgewerkt op