JACQUELINE DERIKX


Jacqueline Derikx uit Blerick bereikte in 2011 samen met Rob Boom en Erik Erprath de finale van de Wortelepin Liedjesmatinee met Noeits neet mičr.
In 2012 zong Jacqueline Derikx samen met Rob Boom en Erik Erprath het lied Maak de waeg vriej tijdens de Wortelepin Liedjesmatinee.
Met Erik Erpath zong Derikx in 2013 het lied Bličf neet staon in de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick.
Samen met Paul van Steenkiste, Sandra Schattenkerk en Eric Erprath bereikte zij in 2014 de finale van de Wortelepin Liedjesmatinee met het lied Det dingk det daor hingk.
In 2015 drong Derikx samen met Erik Erprath door tot de finale van de liedjeswedstrijd in Blerick met het lied Wat zoelse gaon.
Samen met Gerard Vonk en Erik Erprath veroverde ze in 2019 de tweede plaats op de liedjesmatinee van De Wien met D'n allerletste.
Het kwartet behaalde in 2021 met Sankt Venlo de derde plaats op de Liedjeswedstrijd van V.V. de Wien.
In 2021 drong Derikx samen met Marlie Hanraths, Erik Erprath en Gerard Vonk ook door tot de finale van de Opus Jocus Leedjesaovend met Miene kenarie. Het lied was door Hanraths geschreven. In hetzelfde jaar zong ze tijdens de finale van Liedjesmatinee in Blerick samen met Marion Pleunis, Patricia Görtjes en Marion Pleunis het lied Kom laot ós noch ens zinge.
Derikx behaalde samen met Gerard Vonk en Erik Erprath de derde plaats tijdens de V.V. De Wien Liedjeswedstrijd met De waeg kwiet. Het lied was geschreven door Wim Roeffen.


Deze pagina is bijgewerkt op