Dagblad van het Noorden op het web

'Het ging met kerst mis' cd-single Kangoeroe Plof

OUDE PEKELA • Het: popkoor The Blue Happy Bacon uit Blijham is te beluisteren op de nieuwe cd-single van Kangoeroe Plof. In restaurant Pekelahof in Oude Pekela werden het nummer en de bijbehorende clip gepresenteerd.
Het publiek reageerde enthousiast op het resultaat. De single getiteld Het ging met kerst mis, is niet te koop. "Iedereen kan het nummer van de site downloaden", zegt Petra Lunsche, dirigente van het Blijhamster popkoor.
In '98 beleefde Kangoeroe Plof het eerste hoogtepunt, toen de band het Noord-Nederlands Liedjesfestival won. Lol en cabareteske nummers zijn het handelsmerk van de Groningstalige band, gevormd door Jan Breider, Bart Boskers, Arie Franken, Erik Vissering, Berny Jansema, Jolanda Korvemaker en Arnoud van der Laan.
In april 2002 zag de eerste cd Toeze geheten, het levenslicht. Sindsdien timmerde Kangoeroe Plof vanuit woonstee Oude Pekela met diverse optredens aan de weg, lanceerde dit jaar twee singles, Maai en Ringetje, om nu uit te pakken met de kerstsingle Het ging met kerst mis.

De singIe is als mp3 te horen en te downloaden op de site www.kangoeroeplof.myweb.nl, dat geldt ook voor het hoesje en cd-boekje.
terug naar Kangoeroe Plof

Deze pagina is bijgewerkt op