Winterswijkse
Weekkrant

Dé Weekkrant op internet

Seniorendag ouderen Vreden en Winterswijk

WINTERSWIJK - 'Tjongejonge, ’t is me wat!' is het thema van de uitwisseling tussen senioren uit Vreden en Winterswijk. Op vrijdag 2 oktober houden de gezamenlijke ouderenbonden van Winterswijk (STOA, ANBO, PCOB Wenters-Plus en KBOS) samen een middag voor alle senioren van Winterswijk.
De gasten uit Vreden worden 's morgens ontvangen in het nieuwe stadskantoor van de gemeente Winterswijk en tevens wordt een Winterswijkse zorginstelling bezocht. Na de lunch wordt de groep uit Vreden en Winterswijk aangevuld voor het middagprogramma. In zalencentrum Reuselink wacht een gezellige middag met BohFoiToch. Deze bekende Achterhoekse formatie staat garant voor doldwaze liedjes en sketches in het Achterhoeks dialect die ook door de Duitse gasten goed zijn te volgen.
'Tjongejonge, ’t is me wat!' is dan een speciaal voor deze middag geschreven programma, dat bol zal staan van dialect, streekgebonden zang en muziek met Hans Keuper, Han Mali, Paul Kemper en Willem te Molder, daarnaast zal Mark Söhngen als accordeonist in de zaal voor de nodige opwarming zorgen.
De kosten bedragen 10 euro per persoon inclusief koffie/thee, hapjes en drank. Bij voorinschrijving is het nu al mogelijk kaarten te reserveren bij de STOA en de ouderenbonden. in de Brinkheurne.

terug naar Boh Foi Toch

Deze pagina is bijgewerkt op