Oost Gelre

D Weekkrant op internet

Keuper met gast bij De Bron in Groenlo

GROENLO - Cultureel centrum De Bron heeft in de loop der jaren al een keur van opvallende artiesten naar Groenlo weten te halen. Aan die lange lijst wordt op zaterdag 7 februari om 20.00 uur artiest, minstreel, troubadour, zanger en verteller Hans Keuper toegevoegd. Hij treedt bij De Bron op met het programma 'Anders met anderen'. Met die show heeft Keuper inmiddels flink furore gemaakt. Het boeiende is ook dat hij elke keer wanneer hij met dit programma optreedt, zorgt voor een onbekende gast. Het gaat dan om een gast die natuurlijk helemaal bij hem past en die aan het programma nog iets extra's en aantrekkelijks toevoegt. De directie van De Bron is dan ook verheugd Keuper met de onbekende gast te kunnen verwelkomen.
In deze streek is Keuper een bekende. Hij is oprichter van de Achterhoekse formatie Boh Foi Toch, verteller en speler en een echte troubadour. Keuper is verder een prachtige verhalenverteller en dat vaak in het typische Dinxperse dialect, want hij komt uit Dinxperlo. Hij is bijvoorbeeld ook samen met zijn echtgenote de stuwende kracht achter de Achterhoek Spektakel Toer die in de zomer nu al enkele jaren door de regio trekt en waarbij tal van artiesten extra kleur en fleur aan de zomer geven.
Kaarten voor deze voorstelling 12,50 euro, inclusief garderobe en consumptie, kunnen worden gekocht via de website www.debrongroenlo.nl.


terug naar Hans Keuper

Deze pagina is bijgewerkt op