BERKELLAND
NIEUWS

Dé Weekkrant op internet

Duo HáDieJan! helpt bij bezinning

GEESTEREN - Jan Ottink en Dianne Marsman werken onder hun vaste zangduonaam HáDieJan! mee aan een zeer bijzondere en afwijkende kerkdienst. Die wordt op zondag 26 oktober gehouden in de gereformeerde kerk in Geesteren. Hun songteksten worden bij deze gelegenheid gebruikt om samen na te denken over de verschillende aspecten van het leven. Het belooft vooral een muzikale luisteravond te worden, met een diepere betekenis. Gedacht kan hierbij worden aan teksten zoals van hun nummer Ik kom hier um te zingen, en As ik verdwaaln… Die geven een heel mooi beeld van betrokkenheid bij het leven op aarde, temidden van deze samenleving. De organisatie voegt de verbindende teksten en enkele gedichten toe en maakt er vervolgens een geheel van.
Deze avond is een eenmalig initiatief van enkele gemeenteleden van de gereformeerde kerk en wordt gehouden in het kader van de maandelijkse Zangdagavonden, die veel ruimte bieden om wat vrijer met kerk-zijn om te gaan.
De dienst begint om 19.15 uur en is in het Nederlands, maar de liedjes zijn in de taal waarin ze zijn geschreven en dat is natuurlijk de streektaal. De toegang is gratis. Wel wordt ter bestrijding van de onkosten een deurcollecte gehouden.


terug naar Hadiejan

Deze pagina is bijgewerkt op